Door RENÉ KIEBERT


Op vrijdag 14 december sloten Jos Straver, penningmeester van de COVS en René Kiebert met Robert-Jan Peters van SPORTSHOP.COM een principe-overeenkomst om door SPORTSHOP.COM, via onze website, kleding en andere attributen te laten leveren voor al onze leden!


SPORTSHOP.COM is een leverancier van allerlei kledingpakketten voor sporters en is gevestigd in Waalwijk. COVS-Nederland heeft gekozen voor de kledinglijn van ERIMA. ERIMA is een Duitse leverancier van sportkleding op allerlei gebied, dus ook voor scheidsrechters.


SPORTSHOP.COM levert ons alle sportkleding met het logo van de COVS op mouw en broekje. Daarnaast komen er steeds meer materialen ter beschikking: een trainingsbroek, een warming-up hesje, sporttas, badslippers, trainingsjassen etc.

Ook de bekende KNVB-badges worden geleverd; deze moeten wel zelf op de kleding worden bevestigd.

Per artikel wordt een korting van 15% gegeven. Daarnaast krijgt de COVS Nederland op jaarbasis een bonus als percentage van de behaalde omzet.

Het voordeel voor onze leden is duidelijk: professionele outfit, fijn zittende kleding, iedereen dezelfde ‘uitstraling’ en de vereniging wordt er financieel beter van.


Bij ons Congres in Oldenzaal wordt de kleding etc. uit de kledinglijn zoveel mogelijk getoond. Na het Congres op 12 januari zijn alle artikelen geprijsd, is er een ruime voorraad in alle soorten en maten aanwezig en is de kleding voorzien van de COVS-badges. Via onze website kan er dan ‘doorgelinkt’ worden naar SPORTSHOP.com voor de bestellingen.

Zie bovenstaande foto van de kleding voor een eerste impressie!